Megbízható partner a társasházkezelésben

Szolgáltatások

Költségek racionalizálása

Tapasztalatunk szerint jó gazdálkodással és a piacon meglévő szolgáltatások optimalizálásával 2000‑5000 Ft közötti megtakarítás érhető el a közös költség befizetéseknél, ami ebben a nehéz gazdasági helyzetben megkönnyíti a tulajdonostársak mindennapi megélhetését.


Könyvelés

A törvényi szabályozásnak megfelelően precíz és pontos könyvelést végzünk, melynek végrehajtását könyvvizsgáló ellenőrzi. Ezáltal tevékenységünkről áttekinthető és megbízható elszámolást tudunk a társasházi tulajdonostársak számára biztosítani.


Kintlévőség kezelés

Egyes társasházak komoly pénzügyi nehézségekkel küzdenek a nem fizető tulajdonostársak miatt. A Társasházakra a sortartásos kezesség szabályai vonatkoznak, vagyis, az adósság rendezéséig, az érintett Társasháznak kötelessége a meglévő vagyonból a költségeket finanszíroznia, megelőlegeznie. Ezért a többi tulajdonostárs finanszírozza az elmaradásokat. Ennek a problémának a kezelése fontos számunkra. A lehető leggyorsabban, a törvényi szabályzók betartása mellett, jogi útra tereljük a nem fizető tulajdonosok ügyét.


Együttműködés

Célunk a folyamatos együttműködés kialakítása a tulajdonostársakkal és a számvizsgáló bizottsággal. Megítélésünk szerint a problémák kezeléséhez ismernünk kell a társasházban kialakult álláspontokat, hiszen csak így lehet megfelelő és kompromisszum kész megoldásokat nyújtani.


Pályázati és hitellehetőségek

A folyamatos karbantartás és a felújítás gazdaságossá tételéhez elengedhetetlen a pályázati lehetőségek ismerete, pályázatok benyújtása. Ezt szem előtt tartva rendszeres kapcsolatban állunk a helyi önkormányzattal és figyelemmel kísérjük az állam által biztosított lehetőségeket is.
A megtakarítások segítségével, az állami támogatásokat igénybe véve, szinte kamatmentesen érhetők el pénzügyi források, amennyiben nagyobb beruházásra, fejlesztésre kerül sor. Ezért naprakész banki ajánlatokkal segítünk a legoptimálisabb és költséghatékony lehetőségek kialakításában. A pályázati és a banki lehetőségeket összekapcsolva Társasházuk megújításában a legoptimálisabb lehetőségeket nyújtjuk az Önök számára.Kérjen árajánlatot közös képviseletre!

Weboldalunkon keresztűl egyszerűen kérhet árajánlatot tőlünk, amelyre egy napon belül elküldjük Önnek személyre szabott ajánlatunkat.


Ajánlatkérés